De Acorn 180 traplift heeft een uitgebreide standaarduitrusting alsook enkele leuke snufjes. De Acorn 180 kan aangepast worden aan alle persoonlijke noden en kan geïnstalleerd worden op zowat alle trappen.

Klik hier wanneer uw Acorn 180 in panne staat: Acorn 180 reparatie

Traplift Acorn 180– Fluisterstille werking
– Draaibare zit: makkelijk in- en uitstappen
– Draaibare armsteun, voetenplank en zit
– Afstandsbediening
– Snelle levering en installatie
– Gewatteerde, zachte stoel
– Display geeft status van de lift weer
– Elektronisch en mechanisch remsysteem
– Veiligheidssensoren voor automatische stop
– Zachte start-stop functie
– Model voor buiten beschikbaar

De Acorn 180 traplift is een zeer comfortabel en betrouwbaar kwalitatief hoogstaand product. Veel karakteristieken zijn overgenomen van de vaak verkochte rechte traplift van Acorn. Hij biedt een grote waaier aan opties en accessoires. Met het vernieuwende modulair railconcept is de lift makkelijk te installeren op zowat alle trappen.

De Acorn 180 heeft een ingebouwd softstart- en stopsysteem. Zo biedt hij een zeer comfortabele beweging aan zonder schokken. De geïntegreerde zelfoplaadbare batterij zorgt er voor dat de traplift altijd beschikbaar is, ook wanneer de elektriciteit uitvalt.

Het unieke zelfnivellerende systeem laat de traplift bewegen over een elegante smalle rail. Het systeem past automatisch de snelheid en de stand van de stoel in de bochten aan tijdens de rit. De elektronische programmatie staat telkens weer garant voor een optimale beweging en voor maximaal comfort.

Wanneer hij niet gebruikt wordt kan de Acorn 180 opgevouwen worden en neemt hij zeer weinig plaats in. Het unieke parkeersysteem zorgt er voor dat de trap toegankelijk blijft, zodat andere bewoners de trap ongehinderd kunnen blijven gebruiken.

Acorn 180 Bijkomende eigenschappen en opties

Geavanceerde Techniek

Brooks-acorn-80-image2Het technisch hoogwaardige design van de Acorn 180 garandeert een comfortabele rit zonder schokken. De rail heeft een mooie, simpele vormgeving. Hij kan zowel in de binnen- als buitenbocht van uw trap worden geplaatst. Het elegante, stijlvolle ontwerp neemt tevens weinig plaats in zodat hij ook op smalle trappen past. Ook blijft er nog voldoende ruimte over om uw trap te blijven gebruiken. De Acorn 180 is ontworpen als een smaakvol meubelstuk dat vast en zeker in uw interieur zal passen.

Elegant en onopvallend

Brooks-acorn-80-image3Wanneer de Acorn 180 niet in gebruik is kan hij makkelijk worden opgevouwen. De smalle rail en het unieke parkeersysteem zorgen ervoor dat de traplift onopvallend blijft. Andere gebruikers van de trap kunnen ongehinderd van de trap gebruik blijven maken.

 

Brooks-acorn-80-image8

Extra Opties

De Acorn 180 heeft een grote waaier aan opties. Hierdoor kan de traplift aangepast worden aan al uw persoonlijke noden en aan zowat alle trappen.

 

 

BedieningKeuze van de bediening

De Acorn 180 kan bediend worden door een eenvoudige bedieniningsknop aan de uiteinden van de twee armsteunen. Ook kan hij bediend worden door een infrarood afstandsbediening, waarvan er standaard twee exemplaren worden meegeleverd. De afstandsbedieningen zijn ideaal wanneer er meerdere personen de traplift gebruiken. Hij kan snel met de afstandsbediening opgeroepen worden. Het draadloze ontwerp zorgt er voor dat er geen bekabeling over uw trap loopt. De behuizing kan op de muur worden gemonteerd zodat de afstandsbediening makkelijk kan worden opgeborgen.

Aanduiding onderdelen Acorn 180

Afmetingen en karakteristieken

Afmetingen Acorn 180

Specificaties van de Acorn 180 traplift

Draaggewicht 120 kg
Vermogen 0,375 kW
Snelheid 12 cm/s
Aandrijving Tandheugel
Voeding Li-Ion batterijen 29,6V DC / 230V ~ 50Hz
Rail Aluminum (poedercoating)
Bediening Bedieningsknop en afstandsbediening
Minimale breedte van de trap 75 cm
Maximale hoek 0 ° -58 °
Garantieperiode 36 maanden
Beschikbaarheid 3-4 weken

Laat een antwoord achter