Evacuatiestoelen voor minder mobielen

about-kingsley-homesWanneer er zich een noodgeval voordoet, is een snelle evacuatie van essentieel belang. Om een persoon met mobiliteitsproblemen in alle veiligheid te helpen, kan men gebruik maken van een evacuatiestoel indien er trappen overwinnen moeten worden. Met deze uitrusting wordt het eenvoudig om een persoon die in nood verkeert te verplaatsen over een trap, zonder gevaar tot kantelen. Dit dankzij de stabiliteit en aanpasbaarheid van het toestel. Robuust en betrouwbaar, de evacuatiestoel laat toe om snel te reageren op een noodgeval.

In elk geval moet de evacuatiestoel door een metgezel bediend worden om de snelheid van de afdaling hand te haven. Hiervoor beschikt het toestel over een remsysteem. Het toestel is geschikt voor rechte trappen met een helling tot 35°. De gemiddelde prijs van een evacuatiestoel bedraagt 1200 euro. Hij kan een persoon tot 136 kg vervoeren en weegt om en bij de 20 kg.

Laat een antwoord achter