De Lehner Lifttechnik Alpha traplift maakt een veilige toegang tot een ander verdiep weer evident. Uw trap vormt geen barrière meer. De Alpha werd ontworpen om te worden geïnstalleerd op trappen met bochten of voor trappen met tussenverdiepen. Ook wanneer het noodzakelijk is de traplift te parkeren zodat hij het normale gebruik van de trap niet hindert is de Alpha de juiste keuze.
Tijdens de aangename, comfortable en betrouwbare rit voert de Alpha u over een dubbel railsysteem. Dit railsysteem biedt een verhoogde duurzaamheid, stabiliteit en robuustheid.

ALPHA fotoDe lift is eenvoudig te bedienen met knoppen op de armsteunen en met infrarood afstandsbedieningen. De rails worden op maat gemaakt aan de hand van de exacte opmeting van de trap. Geavanceerde software zorgt ervoor dat de traplift perfect op uw trap zal passen. Dit alles in een zo kort mogelijke tijd, zodat de lift zo spoedig mogelijk op uw trap kan worden geïnstalleerd. De keuze uit verschillende kleuren voor de rail en de bekleding van de stoel zorgen ervoor dat de traplift kan aangepast worden aan uw smaak. De Lehner Alpha zal hierdoor perfect passen in uw interieur.

Belangrijkste eigenschappen van de Lehner Alpha

LEHNER Alpha muurbevestiging
Muurbevestiging (optioneel)

Karakteristieken en afmetingen

Lehner Alpha afmetingenDraaggewicht                 160 kg
Aandrijving                    Tandheugel
Motor                               24V DC,                                                 batterij
Hoek                                 0 – 52°
Snelheid                          12 cm/sec
Maximum lengte rail   35 m
Geluid                              <50 dB
Voeding                           230V / 50Hz

Lehner Alpha Kleuren