Oto_Lift_TWO_Banner

Otolift werd opgericht in 1891 en produceert al meer dan 40 jaar trapliften. Het is sedert vele jaren de overtuigende marktleider in Nederland.

Otolift zorgde voor een revolutie op de trapliftenmarkt in 1995. Het was de eerste producent die een traplift maakte die op twee dunne buizen voortbewoog. De Oto TWO zag het licht.

Otolift had weer een primeur in 1999. Het stelde een traplift voor die onafhankelijk van de netspanning aangedreven werd. Dankzij de geïntegreerde batterijen, kon de traplift blijven werken wanneer de elektriciteit uitviel.

De Otolift Two is de meest verkochte traplift in Nederland. Het eerste wat opvalt aan de Two is hoe weinig plaats hij inneemt. De traplift is compact en solide. Een voordeel aan de Otolift Two is dat de rail uit twee buizen bestaat. De bovenste rail kan als bijkomende leuning worden gebruikt

otolift_two_image1Otolift Two kenmerken:

– zachte start en stopfunctie
– eenvoudige bediening
– aanpasbare zit
– vergrendelbaar met sleutel
– elektronisch en mechanisch remsysteem
– fluisterstille werking
– staande versie beschikbaar
– draaibare stoel
– opvouwbare voetensteun
– infrarood afstandsbediening
– veiligheidssensoren
– eenvoudige installatie
– onderhoudsvrije batterijen
– innovatieve scharnierfuncties

Bijkomende eigenschappen en info

otolift_two_image2Het belangrijkste voordeel van de Otolift is de geringe ruimte die hij inneemt. De traplift is compact, maar zeer robuust. De Otolift Two is vast en zeker een traplift met charme. Het subtiele, tijdloze design past zeer goed in zowat elk interieur.

  • Maximale ruimte voor andere gebruikers van de trap
  • Sterk, veilig en betrouwbaar
  • Past goed in uw interieur
  • Scherpe bochten zijn mogelijk, minimum aan ruimteverlies

 

 

Elegant en discreet

otolift_two_image4U hebt nood aan het gebruiksgemak van een traplift, maar tegelijkertijd wilt u dat uw huis zo mooi blijft als het was? Dan is de Otolift Two een zeer goede keuze. De subtiele dubbele buizen passen goed in uw interieur.

Met de Otolift two kan u onbelemmerd de trap blijven gebruiken. De leuning kan meestal op z’n plaats blijven. De Otolift two neemt zeer weinig ruimte in beslag zodat er nog meer dan voldoende ruimte overblijft op de trap.

 

 

Intuïtief en eenvoudig in gebruik

otolift_two_image5De Otolift is ontworpen met het gebruiksgemak in het achterhoofd. De bediening is zeer intuïtief en zal zeer snel een automatisme worden.
De Two biedt een resem aan handige functionaliteiten. De zit kan manueel of automatisch worden gedraaid bovenaan de trap zodat u makkelijk kan uitstappen. De voetenplank van Two kan makkelijk opgevouwd worden. Optioneel is een gemotoriseerde versie verkrijgbaar waarmee het opvouwen gebeurt na een simpele druk op een knop.

 

 

otolift_two_image6Slimme oplossingen van de Two
Hebt u een smalle trap? Dan zal u verrast zijn hoe gemakkelijk de Two de scherpste bochten neemt. De Two stijgt en daalt in een vloeiende beweging. De constructie is zeer robuust, zodat u u steeds zeer veilig voelt wanneer u de traplift gebruikt.
De rail van de Two kan volledig aangepast worden aan uw interieur. Is er weinig plaats aan de voorkant van uw trap? In dat geval kan u opteren voor een buigbare rail-extensie. Uiteraard kan de Two ook voorzien worden van parkeerbochten, waardoor de stoel wordt geparkeerd om een plaats waar hij de toegang tot de trap volledig vrijlaat.

 

 

Beschikbare kleuren:

otolift_one_colours

Technische specificaties:

Otolift_stairlifts_data_sheet