Acces BDD HomeGlide

De Homeglide of Levant

De Levant is de economische keuze voor rechte trappen. De Levant biedt de betrouwbaarheid van Thyssen Krupp tegen een scherpe prijs voor de prijsbewuste consument zonder het design, de opties en de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Kenmerken

● Efficiënt design
● Eenvoudige bediening met joystick
● Opvouwbaar en compact
● Kwaliteitsvol
● Zelf oplaadbaar
● Snelle installatie
● Buitenversie verkijgbaar

Sleutelwoorden voor de Homeglide/Levant

Geluk

homeglide1Beweeg op alle verdiepingen van uw woning met een maximum aan comfort en veiligheid. De Homeglide is een aantrekkelijke toevoeging in uw woning, die onopgemerkt past in het interieur. Hij staat altijd klaar voor gebruik. Al meer dan 60 jaar biedt Thyssen Krupp gebruiksgemak en degelijkheid. Elegant en nauwkeurig voert de Homeglide u de trap op of af wanneer u het wenst. 

Ergonomie

homeglide2De Homeglide traplift is ontwikkeld door nauw samen te werken met ergotherapeuten en internationale panels. Daardoor is de Homeglide zeer vooruitstrevend. Het resultaat van het advies van ergotherapeuten en gebruikers is een traplift met een simpel, robuust design die boven alles zeer toegankelijk is.

Functionaliteit

homeglidejoystickDe eenvoud van de Homeglide laat toe de traplift zeer spoedig te installeren. Hij wordt nauwkeurig en discreet op uw trap geïnstalleerd en hij beweegt elegant op de trap over een aluminium rail. Na de installatie, zal een bekwaam technieker u een demonstratie geven om u snel vertrouwd te maken met de eenvoudige bediening van de Homeglide. Hierna is de Homeglide klaar voor gebruik.

Veelzijdigheid 

homeglidehingeDe Homeglide wordt bediend met een eenvoudig te gebruiken bedieningshendel. Door de hendel naar links of naar rechts te duwen gaat de traplift ofwel naar boven ofwel naar beneden.
De Homeglide wordt gevoed door een herlaadbare batterij met een lange levensduur die eenvoudig wordt opgeladen door een stekker in het dichtsbijzijnde stopcontact.
Voor nog meer gemak beschikt de Homeglide over 2 afstandsbedieningen. Deze bedieningen met elegant ontwerp kunnen op en onderaan de trap worden bevestigd. Ze laten toe de traplift op eender welk moment te gebruiken. Dit maakt het mogelijk de traplift te laten gebruiken door meerdere gebruikers.

Veiligheid en comfort

homeglideremoteIndien er een obstakel in de weg ligt van uw traplift tijdens het gebruik ervan zullen de sensoren op de voetenplank en de aandrijving ervoor zorgen dat de lift onmiddellijk tot stilstand komt. Een dubbel uitgevoerd remsysteem maakt van de Homeglide een van de meest veilige trapliften ter wereld. Het elektromagnetisch remsysteem wordt aangevuld door een versnellingsbak die zichzelf vergrendeld en een remsysteem dat reageert op een te hoge snelheid. Dit alles om uw veiligheid te garanderen.
De Homeglide traplift is uitgerust met een functie die toelaat de stoel te draaien om uit te stappen en die geen spleet laat tussen de lift en de vloer. Dit laat de gebruiker toe uit te stappen met beide voeten stevig op de grond.

Maakt u het leven makkelijk

homeglide3Het eenvoudige en unieke design van de rail verbergt alle mechanische componenten. Voor de installatie is geen aanpassing van uw trap vereist. De installatie verloopt snel en eenvoudig. De twee afstandsbedieningen kunnen op de muur worden gemonteerd of kunnen op een plaats worden bijgehouden waar het handig is voor u. Na de installatie lopen er geen bijkomende draden over de muur.

Technische specificaties

TH 0811019 Folder Levant:THYSSEN