Opties voor trapliften

Standaarduitrusting

De standaarduitrusting van een traplift bestaat uit een rail, de aandrijving en de stoel. De stoel kan manueel gedraaid worden met behulp van een hendel zodat de gebruiker makkelijk kan in- en uitstappen. De trapliftstoel kan in de standaardversie ook opgeklapt worden. Hierdoor neemt hij slechts weinig plaats in en wordt het gebruik van de trap niet gehinderd. Steeds zijn er twee afstandsbedieningen meegeleverd en eventueel een sleutel die noodzakelijk is voor het gebruik van de traplift.

Opklapbare rail voor de HomeGlide

Indien de toegang tot een deur gehinderd wordt door de plaatsing van een traplift kan hij uitgerust worden met een opklapbare rail.

Deze rail klapt automatisch op wanneer de traplift naar boven gaat. Indien de traplift niet zou uitgerust zijn met dit type rail indien de toegang tot een deur wordt versperd, zou de rail ingekort dienen te worden en zou de traplift niet helemaal beneden tot stilstand komen.

Automatische draaifunctie van de stoel

Trapliften voor rechte trappen en trapliften voor liften met een bocht kunnen uitgerust worden met een automatische draaifunctie.

Gebogen trappen De Thyssen-Krupp Flow is een traplift voor een gebogen trap. Deze traplift beschikt over een automatische draaifunctie van de stoel en de voetenplank (simultane draaiing). Zo kunnen smalle stukken op de trap voorbijgegaan worden.

Rechte trappen Na het bereiken van de bovenste trede van de trap, kan de gebruiker van de traplift makkelijk en veilig uitstappen door de stoel 90° te draaien. Deze stoel kan draaien door het manueel bedienen van een hendel. Optioneel gebeurt deze draaiing automatisch. De hendel dient  in dat geval niet bediend te worden. De draaing gebeurt automatisch na het beëindigen van de opwaartse beweging.

Traplift HomeGlide Extra

Muurmontage

Met behulp van beugels kan de rail waarover de traplift beweegt vastgezet worden op de muur. Indien u wenst dat er geen gaten in uw trap worden geboord, bijvoorbeeld omdat de traplift achteraf dient verwijderd te worden. Dan kan de rail ook op de muur worden gemonteerd. In dat geval moet uw muur uiteraard stevig genoeg zijn. Deze optie is verkrijgbaar op enkele modellen.

Kleurkeuze van de bekleding en de rail

In de basisversie is de rail van een rechte traplift uitgevoerd in aluminiumgrijs. De kleur van de rail en de stof (leder, vinyl of katoen) en de kleur van de bekleding van de stoel kan optioneel aangepast worden aan de wens van de klant.

Vorige dia
Volgende dia

Delen:

Soortgelijk:

Leuk vinden Bezig met laden...
Alle informatie gevonden?

Ontvangt u graag de brochure of een vrijblijvende offerte?

Vul uw gegevens in en wij helpen u verder

%d- bloggers vinden dit leuk: