Over Ons

Mobilift heeft een groot aanbod aan liften. We selecteren zorgvuldig de modellen die we te koop aanbieden. Onze trapliften en platformliften worden beschouwd als de beste in hun categorie en kunnen zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd, op rechte trappen en trappen met bochten.

Een bericht van de zaakvoerder:

Het hele team heet u van harte welkom! Vriendelijke groeten en tot snel!

 images

Een traplift of platformlift aankopen is een belangrijke beslissing. De lift zal gedurende vele jaren gebruikt worden. Het is belangrijk dat u een lift installeert die aan uw specifieke behoeften voldoet en tevens past in uw budget. De Mobilift technici zijn getrainde installateurs die fier zijn hun job op een degelijke en professionele wijze uit te voeren.

Al onze liften voldoen aan de Europese standaarden. Ze worden vervaardigd in Nederland, het Vereningd Koninkrijk of Canada uit kwaliteitsvolle materialen en met een hedendaags design.

Vijf goede redenen om ons te contacteren:

Professioneel
Ervaren en vriendelijk personeel dat luistert naar uw behoeften.

 Bel Ons

Hoge veiligheidsstandaard

Al onze modellen voldoen aan de strengste Europese veiligheidsstandaarden.

Flexibel
Indien er een oplossing bestaat voor uw trap zullen we ze vinden.

Gekwalificeerd

Al onze technici zijn getrainde installateurs

Betrouwbaar
Ons serviceteam staat steeds paraat voor de installatie, onderhoud en herstelling van uw traplift. Ook indien u uw huidige leverancier niet kunt bereiken staan wij klaar om u te helpen. 

Bel ons indien uw traplift in panne is of een onderhoud nodig heeft op het nummer 0477/ 73 01 78.

img_0117_square_0

Altijd tot uw dienst

Onze dienstverlening gaat verder dan het installeren van uw lift. U kan met al uw vragen bij ons terecht. Wenst u bijvoorbeeld meer informatie over subsidies en premies voor liftsystemen? Dan geven wij u met veel plezier de nodige uitleg. Daarnaast staat ons team 24u per dag, 7 dagen per week klaar om u verder te helpen bij eventuele technische problemen. Ook voor onderhoud of wisselstukken kan u bij ons aankloppen.

Op Mobilift kan u altijd rekenen.

o