Mobilift heeft een mooi aanbod aan liften aan een scherpe prijs. We hebben een ervaren team en zijn gevestigd in Tongeren. We plaatsen trapliften in heel België. Onze trapliften en platformliften worden beschouwd als de beste in hun categorie en kunnen zowel binnen als buiten worden geïnstalleerd, op rechte trappen en trappen met bochten.

Een bericht van de zaakvoerder:

Het hele team heet u van harte welkom! Vriendelijke groeten en tot snel!

 images
 

 

Een traplift of platformlift aankopen is een belangrijke beslissing. De lift zal gedurende vele jaren gebruikt worden. Het is belangrijk dat u een lift installeert die aan uw specifieke behoeften voldoet en tevens past in uw budget. De Mobilift technici zijn getrainde installateurs die fier zijn hun job op een degelijke en professionele wijze uit te voeren.

Al onze liften voldoen aan de Europese standaarden. Ze worden ontwikkeld in Duitsland en vervaardigd in Nederland, uit kwaliteitsvolle materialen en met een hedendaags design.

Vijf goede redenen om ons te contacteren:

 • Professioneel
  Ervaren en vriendelijk personeel dat luistert naar uw behoeften.
 • Hoge veiligheidsstandaard
  Al onze modellen voldoen aan de strengste Europese veiligheidsstandaarden.
 • Flexibel
  Indien er een oplossing bestaat voor uw trap zullen we ze vinden.
 • Gekwalificeerd
  Al onze technici zijn getrainde installateurs
 • Betrouwbaar
  Ons serviceteam staat steeds paraat voor de installatie, onderhoud en herstelling van uw traplift. Ook indien u uw huidige leverancier niet kunt bereiken staan wij klaar om u te helpen.

 

Altijd tot uw dienst

Onze dienstverlening gaat verder dan het installeren van uw lift. U kan met al uw vragen bij ons terecht. Wenst u bijvoorbeeld meer informatie over subsidies en premies voor liftsystemen? Dan geven wij u met veel plezier de nodige uitleg. Daarnaast staat ons team 24u per dag, 7 dagen per week klaar om u verder te helpen bij eventuele technische problemen. Ook voor onderhoud of wisselstukken kan u bij ons aankloppen.

Op Mobilift kan u altijd rekenen.

Contactgegevens

Kolbloemstraat 22, 3700 Tongeren

Tel: 0477/730178

Info@mobilift.be

BE0690960593

 

Meer informatie?

Gratis brochure ontvangen?

Wij helpen u graag verder

Soortgelijk:

Leuk vinden Bezig met laden...
Alle informatie gevonden?

Ontvangt u graag de brochure of een vrijblijvende offerte?

Vul uw gegevens in en wij helpen u verder

%d- bloggers vinden dit leuk: