Access BDD Flow II

 

ThyssenAccessBDD_flow2_banner

Kenmerken:

– elegante monorail
– digitale display met diagnose
– comfortabel start/stop systeem
– 125 kg draaggewicht
– draaibare stoel (met automatische versie)
– opvouwbare zit en voetensteun
– vergrendelbaar met sleutel
– bedieningshendel afneembaar
– stijging tot 70°
– fluisterstillle werking

Flow II: Bijkomende info en opties

Compact en Discreet
ThyssenAccessBDD_flow2_img2Wanneer de traplift niet in gebruik is, zijn de armsteunen, de zit en de voetensteun op een eenvoudige wijze opgevouwd. De foto aan de linkerkant toont de Flow wanneer hij klaar voor gebruik is en ook in opgevouwen positie.

Om het vloeroppervlak onderaan en bovenaan uw trap maximaal te benutten, kan de rail van de Flow aangepast worden zodat de stoel om de hoek wordt geparkeerd. Deze mogelijkheden maken van de Flow een discrete toevoeging aan uw woonst.

 

 

Geavanceerd supervisiesysteem

ThyssenAccessBDD_flow2_img3Wanneer de breedte van uw trap voor beperkingen zorgt, kan het geavanceerd supervisiesysteem er voor zorgen dat de stoel en de voetensteun automatisch wegdraaien zodanig dat u de smalste stukken van uw trap zonder problemen voorbijgaat. Deze exclusieve eigenschap van de Flow zorgt er voor dat de Flow geïnstalleerd kan worden op trappen die slechts 61cm breed zijn.

 

 

Buisvormig Railsysteem

ThyssenAccessBDD_flow2_img4De rail is specifiek ontworpen om zeer dicht bij de rand van de trap te blijven. Hierdoor kan de ruimte van uw trap maximaal benut blijven. De buisvormige rail heeft slechts een diameter van 8 centimeter en is beschikbaar in vier kleuren om helemaal te passen in uw interieur.  De rail is in verschillende versies leverbaar: verlengd, verkort of extra kort. Indien er een deur aan het einde van de trap toegankelijk dient de blijven kan de extra korte rail voor de oplossing zorgen. Ook wanneer uw trap over meerdere verdiepingen loopt of een ongewone curve heeft, kan de Flow specifiek aangepast worden zodanig dat hij op zowat alle trappen kan geïnstalleerd worden.

Bijkomende informatie:

Gebruikers van trapliften kunnen specifieke behoeften hebben. Comfort en veiligheid zijn steeds twee van deze noden.

ThyssenFlowOpties

Beschikbare kleuren

ThyssenAccessBDD_flow2_img6

Aan de hand van de kleuren in uw woning kan u de bekleding van de stoel en rail zodanig kiezen zodat uw Flow II traplift perfect past in uw interieur. Een traplift is een functioneel gebruikstoestel. Dit betekent niet dat het er niet mooi kan uitzien. De flow II is ontworpen als een modern meubelstuk dat een mooie aanvulling kan zijn in uw huishouden.

Afmetingen

ThyssenAccessBDD_flow2_img5