HomeGlide

De HomeGlide trapliftenreeks levert een oplossing voor alle rechte trappen, heeft een strakke uitstraling en komt tegemoet aan uw wensen en budgetten. De HomeGlide en HomeGlide Extra worden op uw trap gemonteerd en niet op uw muur. Hierdoor is de lift snel, eenvoudig en met minimale overlast in huis te installeren.

Hij is ontworpen om moeiteloos over een aluminium rail te rijden en vormt een elegante en discrete toevoeging aan je huis. De HomeGlide trapliften zijn gebouwd met de nieuwste technologie en kunnen op bijna alle rechte trappen vanaf 74 cm worden gemonteerd.

De dikke en luxe vulling zorgt voor een stevige en comfortabele zit. De sisalkleur van de bekleding is een neutrale tint die in elk huishouden past.

Compact en discreet
Met afstandsbedieningen kan de HomeGlide bovenaan of onderaan de trap geparkeerd worden, waar het u het beste uitkomt.

Veiligheid
De HomeGlide traplift is gecertificeerd volgens machinerichtlijn 2006/42/EG en BS EN 81-40. Als de lift een obstakel tegenkomt, komt deze veilig tot stilstand dankzij speciale veiligheidsranden op de aandrijfeenheid. De lift wordt gefabriceerd in Nederland.

 

HomeGlide Extra

Gekoppelde Voetsteun
De HomeGlide Extra wordt standaard geleverd met een gekoppelde voetensteun. Deze functie maakt het bijna moeiteloos uitklappen van de stoel mogelijk, aangezien de voetensteun gekoppeld is met de zit. De voetensteun staat slechts 97 mm van de vloer, wat het op- en afstappen zo makkelijk mogelijk maakt.

Ergonomisch gevormde zitting
Ontworpen door ergonomische experts, gebruikt de HomeGlide Extra een stoel die uw houding positief beïnvloedt en tegelijkertijd maximaal comfort biedt. Er zijn vier verschillende zithoogtes waaruit u kunt kiezen, zodat u de meest comfortabele zitpositie heeft.

Elektrisch draaibare stoel
De HomeGlide Extra wordt standaard geleverd met een handmatig draaibare stoel. Door te upgraden naar de elektrisch aangedreven draaibare stoel kunt u de stoel gemakkelijk draaien op de bovenste verdieping door druk op de joystick te houden. Dit zorgt voor een veilige uitstap uit de stoel, aangezien de lift automatisch wegdraait van de trap.

Voor een snelle prijsindicatie volstaat het om enkele afmetingen op te geven. Zo kunnen we onze trapliften nog sneller bij u installeren.

 

Contact

Informeer mij over:

Delen:

Soortgelijk:

Leuk vinden Bezig met laden...
Alle informatie gevonden?

Ontvangt u graag de brochure of een vrijblijvende offerte?

Vul uw gegevens in en wij helpen u verder

%d- bloggers vinden dit leuk: