Uw servicepartner in Limburg

Mobilift is uw partner voor de plaatsing, het onderhoud en herstelling van trapliften in Limburg.

De aankoop van een traplift levert vaak ook enkele kopzorgen op. Hoe lang duurt de garantieperiode, hoe vaak moet een traplift worden onderhouden of kan hij eventueel worden teruggekocht. Met al deze vragen kan u terecht bij uw Limburgse servicepartner Mobilift. Na plaatsing volgen wij de werking van uw toestel verder op.

De door ons geïnstalleerde toestellen zijn de meest betrouwbare op de markt. Steeds hebben we de nodige wisselstukken in huis in het geval er toch iets misloopt met uw traplift. In 90% van de gevallen is de panne telefonisch op te lossen. Toch staan we steeds paraat om mogelijke storingen op te komen lossen.

Kortom, Mobilift is uw betrouwbare trapliftpartner in Limburg zodat u op beide oren kunt slapen en te allen tijde op uw traplift kunt vertrouwen.

Contacteer ons op 0477/73 01 78 of op info@mobilift.be en wij beantwoorden met plezier al uw vragen.

Delen:

Soortgelijk:

Leuk vinden Bezig met laden...
Alle informatie gevonden?

Ontvangt u graag de brochure of een vrijblijvende offerte?

Vul uw gegevens in en wij helpen u verder

%d