HomeGlide Extra

De HomeGlide Extra traplift van de nieuwe generatie is een aantrekkelijke, luxueuze toevoeging aan uw huis. Hij staat altijd klaar om u comfortabele naar boven of beneden te brengen. U kan de kleur en het materiaal van de stoel kiezen

Over de HomeGlide Extra

Met een gekoppelde zitting en voetensteun maakt de HomeGlide Extra gebruik van de dezelfde stoel als de Flow 2. De stoel is ergonomisch gevormd. Hierdoor ervaart de gebruiker een comfortabele rit naar boven of beneden . Het uitklappen van de stoel gaat bijna moeiteloos, aangezien de voetensteun aan de zitting is gekoppeld. De voetensteun bevindt zich slechts 97 mm van de vloer, waardoor op- en afstappen makkelijk is.

Deze populaire traplift wordt standaard geleverd met een handmatig draaibare zit. Door te upgraden naar de elektrisch aangedreven draaibare stoel kunt u de stoel gemakkelijk draaien op de bovenste verdieping door de joystick ingedrukt te houden. Dit zorgt het veilige uitstappen uit de stoel, aangezien de lift automatisch wegdraait van de trap.

 

Gewicht is geen probleem met de HomeGlide Extra, aangezien deze indoorlift een draagvermogen heeft van maximaal 146 kg (bij een traphoek van maximaal 45 graden, van 45°-53° = 125 kg ).

“Ik hou gewoon van mijn HomeGlide-traplift! Ik had echt moeite om de trap op te gaan, maar nu zit ik gewoon comfortabel op de traplift, geen problemen meer.”

Traplift HomeGlide Extra

Het draait om u

1

1

3

2

De dikke en luxe voering zorgt voor een stevige en comfortabele zit. De sisalkleur van de bekleding is een neutrale, afwasbare tint die in elk huishouden past.

Compact en discreet

2

Met de afstandsbedieningen kan de HomeGlide bovenaan of onderaan de trap gezet worden, waar het u het beste uitkomt.

Traplift Thyssen-Krupp Levant Comfort
Veiligheidsgordel HomeGlide

Veiligheid

3

De HomeGlide traplift is gecertificeerd volgens machinerichtlijn 2006/42/EG en BS EN 81-40. Als de lift een obstakel tegenkomt, komt deze veilig tot stilstand dankzij speciale veiligheidsranden op de aandrijfeenheid.

Betrouwbare en veilige traplift
Het draait om u
De stoel van de HomeGlide Extra heeft een ergonomisch design met een grote rugleuning en zitoppervlak. De 5° kanteling van de rugleuning zorgt voor een natuurlijke zithouding en een comfortabele rit.
Click Here
Compact en discreet
De dikke en luxe vulling zorgt voor een stevige en comfortabele zit. De bekleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.
Click Here
Veiligheid
De HomeGlide traplift is gecertificeerd volgens machinerichtlijn 2006/42/EG en BS EN 81-40. Als de lift een obstakel tegenkomt, komt deze veilig tot stilstand dankzij speciale veiligheidsranden op de aandrijfeenheid.
Click Here
Vorige dia
Volgende dia

Maakt u het leven makkelijk

Er zijn veel voordelen van de HomeGlide Extra traplift, waaronder:

  • Snel installatieproces
  • Standaard aan/uit schakelaar
  • Keuze uit een manuele of elektrisch bedienbare draaistoel
  • Luxe vulling voor de stoel
  • Koppeling stoel naar voetsteun beschikbaar
  • Gewichtscapaciteit van 146kg
  • Joystick stoelbediening

De HomeGlide Extra traplift is gecertificeerd volgens machinerichtlijn 2006/42/EG en BS EN 81-40. Als de lift een obstakel tegenkomt, komt deze veilig tot stilstand dankzij speciale veiligheidsranden op de aandrijfeenheid.

Specificaties HomeGlide

Contact

Informeer mij over:

Delen:

Soortgelijk:

Leuk vinden Bezig met laden...
Alle informatie gevonden?

Ontvangt u graag de brochure of een vrijblijvende offerte?

Vul uw gegevens in en wij helpen u verder

%d- bloggers vinden dit leuk: