Flow
X

Ontworpen voor de perfecte rit. De Flow X biedt de hoogste standaard wat betreft comfort, betrouwbaarheid en vakmanschap

Een complete traplift

De Flow X straalt klasse uit met z’n designstoel en monorail. Deze traplift werd ontworpen om ook op smalle trappen te passen, zowel op rechte als gebogen trappen. De rail wordt bevestigd op de trap en niet in de muur. De Flow X wordt snel en efficiënt geïnstalleerd. De kleur van de rail kan ook gekozen worden.

De klassevolle stoel is een mooie aanvulling in uw interieur. Kies voor een bekleding uit vinyl, stof of leder met een ruim aanbod aan kleuren. 

Onze klanten bevelen de Flow X sterk aan: “de Flow X brengt me moeiteloos naar boven en beneden. Hij heeft me het leven een stuk makkelijker gemaakt. Hij ziet er nog mooi uit ook. Ik wil hem zeker aanbevelen!”

Flow X stoel

1

De stoel van de Flow X heeft een ergonomisch design met een grote rugleuning en zitoppervlak. De 5° kanteling van de rugleuning zorgt voor een natuurlijke zithouding en een comfortabele rit.

Betrouwbaarheid

2

De Flow X traplift is ontworpen en getest volgens de hoogste standaarden (Machinerichtlijn 2006/42/EG en EN 81-40), om u volledig vertrouwen te geven wanneer u de trap op moet.

De Flow X heeft innovatieve armleuningen die een aantal belangrijke voordelen bieden. Ze hebben een ergonomisch vorm, ontworpen om u extra steun te geven, zowel bij het rechtstaan ​​als bij het zitten. De Flow X traplift biedt ook een unieke open armleuningpositie, waardoor overstappen naar de traplift nog eenvoudiger wordt.

Armleuning Flow X
Bovenaanzicht Flow X

Vakmanschap

3

De Flow X traplift is onze meest complete traplift voor gebogen trappen. Het ontwerp combineert innovatie met een inspirerend eigentijds ontwerp van Pearson Lloyd.

Wanneer u kiest voor het vakmanschap van Flow X, zorgt u voor een superieure pasvorm in uw huis. U krijgt een strakke, eigentijdse lift met opties op maat, waarbij alle mechanische elementen elegant uit het zicht worden gehouden.

Flow X stoel
De stoel van de Flow X heeft een ergonomisch design met een grote rugleuning en zitoppervlak. De 5° kanteling van de rugleuning zorgt voor een natuurlijke zithouding en een comfortabele rit.
Click Here
Betrouwbaarheid
De Flow X traplift is ontworpen en getest volgens de hoogste standaarden (Machinerichtlijn 2006/42/EG en EN 81-40), om u volledig vertrouwen te geven wanneer u de trap op moet. De Flow X heeft innovatieve armleuningen die een aantal belangrijke voordelen bieden. Ze hebben een ergonomisch vorm, ontworpen om u extra steun te geven, zowel bij het rechtstaan ​​als bij het zitten. De Flow X traplift biedt ook een unieke open armleuningpositie, waardoor overstappen naar de traplift nog eenvoudiger wordt.
Click Here
Vakmanschap
De Flow X traplift is onze meest complete traplift voor gebogen trappen. Het ontwerp combineert innovatie met een inspirerend eigentijds ontwerp van Pearson Lloyd. Wanneer u kiest voor het vakmanschap van Flow X, zorgt u voor een superieure pasvorm in uw huis. U krijgt een strakke, eigentijdse lift met opties op maat, waarbij alle mechanische elementen elegant uit het zicht worden gehouden.
Click Here
Vorige dia
Volgende dia

Advanced Swivel & Levelling technologie

Dankzij onze unieke ASL-technologie kan de Flow X traplift draaien en perfect waterpas blijven terwijl hij in beweging is. Door tijdens het reizen te roteren, bevindt u zich altijd in de veiligste en meest comfortabele positie.

Het gebruik van een traplift was nog nooit zo eenvoudig, de Flow X zitting en voetensteun zijn aan elkaar gekoppeld voor eenvoudig gebruik. Terwijl je de stoel opklapt, klapt ook de voetensteun automatisch op. De voetensteun is ontworpen om in 5 standen te verstellen en heeft een anti-slip oppervlak.

 

Houd de volledige controle wanneer u de Flow X traplift gebruikt, met dubbele statuslampjes op de armleuning om zichtbaar te blijven wanneer u in een bepaalde richting reist. De traplift is ook vervaardigd met gepatenteerde hoekarmleuningdetectie, wat inhoudt dat de traplift pas beweegt als de armleuningen in de juiste positie staan.

ASL-technologie biedt u het grootste comfort en veiligheid, terwijl u tegelijkertijd aan uw welzijn denkt. De Flow X traplift is zo ontworpen dat de voetsteun meedraait met de zitting, zodat uw benen en voeten in een natuurlijke en comfortabele positie blijven en eventuele extra belasting van uw gewrichten wordt vermeden.

Traplift in verschillende kleuren

Met Flow X blijft de trap vrij en toegankelijk voor andere gezinsleden in huis

Technische Specificaties

Gecertificeerd volgens de hoogste normen

Snelheid                                 Max 0,15 m/s


Aandrijving                             Tandwielen


Vermogen                        350W Motor (2x)


Max. Gewicht                            125 KG


Batterijen                           2 x 12V Batterij


Bediening                                 Joystick


Max. Helling                               tot 70°


Certificering   2006/42/EC BS EN 81-40


Machinerichtlijn                      Conform


Voetensteun                                    Ja


Veiligheidsgordel                            Ja

Contact

Informeer mij over:

Delen:

Soortgelijk:

Leuk vinden Bezig met laden...
Alle informatie gevonden?

Ontvangt u graag de brochure of een vrijblijvende offerte?

Vul uw gegevens in en wij helpen u verder

%d